CONTENT & DESIGN

Een goed ontwerp brengt in één oogopslag jouw boodschap over. Die boodschap is dan ook het uitgangspunt voor al onze design- & developmentopdrachten, zoals: huisstijl ontwerp, ontwikkeling promotiemateriaal en websitedesign. En bij het creëren van content, zoals: SEO-vriendelijke teksten, fotografie, video en animatie, gaan we doordacht en gericht te werk. Wij vertalen doelstellingen naar relevante content die jouw doelgroep aanzet tot actie. Ga voor een verpletterende indruk. BE LOUD!

  • In lijn met de huisstijl van je organisatie

  • Strategisch uitgedacht

  • Vertaling van je merk 

  • Rekening houdend met Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid

  • Altijd de juiste tone-of-voice

BE LOUDER

Benieuwd hoe we jouw organisatie zichtbaar maken? Daag ons uit!

COPYWRITING

Voor alle woorden die je zelf niet op papier krijgt! Wij helpen je met teksten voor onder andere brochures, persberichten, SEO-vriendelijke websiteteksten en whitepapers. Altijd met de juiste tone-of-voice!

VIDEO

Video’s geven een persoonlijke touch. Dé perfecte manier dus om het verhaal van jouw organisatie, product of dienst over te brengen! Wij creëren bedrijfs-, instructie- en promotievideo’s!

ANIMATIE

Een complexe boodschap, taaie stof of veel informatie? Wij maken de informatie begrijpelijk in een korte en krachtige animatievideo. De mogelijkheden voor animatie zijn eindeloos!

HUISSTIJL

Word ‘top of mind’ bij je doelgroep. De eerste stap: voer een huisstijl die krachtig en herkenbaar is en stabiliteit uitstraalt. Een kritische blik, passend redesign of geheel nieuw ontwerp nodig? Wij zijn er voor jou!

WEBSITE

Een goede website is cruciaal. Daarom letten wij bij het ontwikkelen en aanpassen van websites goed op de Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid. Op deze manier bereik je de juiste doelgroep en groei jij verder!

PROMOTIEMATERIAAL

Offline promotiemateriaal niet meer van deze tijd? Dat is pas ouderwets! Brochures, flyers, banners, magazines ect. zijn nog steeds effectieve middelen om je merk uit te dragen. Wij zijn er net zo gek op als op online promotiemateriaal, jij ook?

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

WIJ WERKEN VOOR

WIL JIJ EFFECTIEF MARKETING INZETTEN?

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn