CONTENT & DESIGN

Een goed ontwerp brengt in één oogopslag jouw boodschap over. Die boodschap is dan ook het uitgangspunt voor al onze design- & developmentopdrachten, zoals: huisstijl ontwerp, ontwikkeling promotiemateriaal en websitedesign. En bij het creëren van content, zoals: SEO-vriendelijke teksten, fotografie, video en animatie, gaan we doordacht en gericht te werk. Wij vertalen doelstellingen naar relevante content die jouw doelgroep aanzet tot actie. Ga voor een verpletterende indruk. BE LOUD!

  • In lijn met de huisstijl van je organisatie

  • Strategisch uitgedacht

  • Vertaling van je merk 

  • Rekening houdend met Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid

  • Altijd de juiste tone-of-voice

BE LOUDER

Benieuwd hoe we jouw organisatie zichtbaar maken? Daag ons uit!

COPYWRITING

Voor alle woorden die je zelf niet op papier krijgt! Wij helpen je met teksten voor onder andere brochures, persberichten, SEO-vriendelijke websiteteksten en whitepapers. Altijd met de juiste tone-of-voice!

VIDEO

Video’s geven een persoonlijke touch. Dé perfecte manier dus om het verhaal van jouw organisatie, product of dienst over te brengen! Wij creëren bedrijfs-, instructie- en promotievideo’s!

ANIMATIE

Een complexe boodschap, taaie stof of veel informatie? Wij maken de informatie begrijpelijk in een korte en krachtige animatievideo. De mogelijkheden voor animatie zijn eindeloos!

HUISSTIJL

Word ‘top of mind’ bij je doelgroep. De eerste stap: voer een huisstijl die krachtig en herkenbaar is en stabiliteit uitstraalt. Een kritische blik, passend redesign of geheel nieuw ontwerp nodig? Wij zijn er voor jou!

WEBSITE

Een goede website is cruciaal. Daarom letten wij bij het ontwikkelen en aanpassen van websites goed op de Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid. Op deze manier bereik je de juiste doelgroep en groei jij verder!

PROMOTIEMATERIAAL

Offline promotiemateriaal niet meer van deze tijd? Dat is pas ouderwets! Brochures, flyers, banners, magazines ect. zijn nog steeds effectieve middelen om je merk uit te dragen. Wij zijn er net zo gek op als op online promotiemateriaal, jij ook?

WIJ WERKEN VOOR

WIL JIJ EFFECTIEF MARKETING INZETTEN?

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO