ANIMATIE

Een complexe boodschap, taaie stof of veel informatie? Wij maken de informatie die jij wil overbrengen naar de doelgroep begrijpelijk en aantrekkelijk in een korte en krachtige animatiefilm. De mogelijkheden voor animatie zijn eindeloos!

  • Sneller bekeken

  • Breed inzetbaar en makkelijk deelbaar

  • Legt complexe vraagstukken gemakkelijk uit

  • Geheel in lijn met jouw merk

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM ANIMATIE?

Met online gebruikers die tegenwoordig vooral scannend lezen en super snel door websites en sociale media heen scrollen is een écht een boodschap overbrengen best lastig. Met een kort en krachtige animatie speel je goed in op de korte aandachtsspanning van een online gebruiker, en dat is essentieel! Daarnaast is een animatie een aantrekkelijke call-to-action voor bezoekers. De mogelijkheden voor animatie zijn eindeloos en een animatie wordt niet beperkt door zaken als acteurs, weersomstandigheden enzovoorts. Bluro creëert 2D en 3D animaties die je kan gebruiken voor het uitleggen van complexe informatie, als instructievideo of ter ondersteuning van je salesgesprek.

WAT GAAN WE DOEN

  • Doel in kaart brengen

  • Stijl bepalen

  • Storyboard ontwikkelen

  • Visual design

  • Ruimte voor feedback

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. We nemen de tijd om jouw vraag helder te krijgen en zullen onze aanpak altijd afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij alles weten van jouw organisatie, product, dienst en doelgroep. We verzamelen alle relevante gegevens die nodig zijn om een storyboard te kunnen maken. Ook willen wij weten wat het doel van de animatie is (instructie, uitleg of promotie) en bekijken we welke stijl de animatie moet worden.

2. STORYBOARD ONTWIKKELEN

We gaan naar de tekentafel om jouw idee uit te werken tot een storyboard, die we vervolgens aan je presenteren. Zo krijg je al een idee hoe jouw animatie er in grote lijnen uit gaat zien en eventueel welke tekst jouw animatie gaat ondersteunen.

3. PRODUCTIEFASE

Nadat eventuele feedback is doorgevoerd is het storyboard klaar om naar de productie te gaan. Op basis van het visual design, de ingesproken voice-over en jouw gekozen stijl brengen de animatie tot leven.

4. TIJD VOOR PUNTJES OP DE I

We begrijpen dat er altijd ruimte moet zijn voor feedback en puntjes op de i! Daarom maken we graag tijd voor een feedbackgesprek, waarin we de animatie stap voor stap zullen doornemen. Bluro gaat deze feedback vervolgens verwerken en samen gaan we voor het beste eindresultaat!

EEN PASSEND VOORSTEL OP BASIS VAN JOUW WENSEN!

Heb je interesse in onze prijzen voor animatie? Wij komen graag eerst met je in contact om je wensen in kaart te brengen. Op basis van je wensen kijken wij naar de lengte, stijl en uitstraling die de animatie krijgt. Daarna krijg je van ons een voorstel!

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn