COPYWRITING

Het schrijven van wervende, overtuigende teksten is niet altijd even makkelijk, maar uiteraard wel belangrijk! Kom je maar niet uit je woorden voor bijvoorbeeld jouw brochures, persberichten, SEO teksten en whitepapers? Wij helpen je met het schrijven teksten, zodat jij altijd met de juiste tone-of-voice communiceert!

  • Meer traffic naar je website

  • Boodschap bereikt de klant

  • Kwalitatieve content

  • Professionele indruk

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM COPYWRITING?

Goede, kwalitatieve content is belangrijk voor het succes van jouw organisatie. Goede content zorgt onder andere voor meer bezoekers op je website en het wekt een goede indruk bij potentiële klanten. Bovendien bereik je met doelgroep- en SEO-gerichte teksten jouw doelgroep sneller en beter. Investeer daarom in copywriting en maak ieder onderwerp interessant!

WAT GAAN WE DOEN

  • Gewenste tone-of-voice bespreken

  • Contentkalender ontwikkelen *optioneel

  • Doel van de tekst bepalen

  • Wervende tekst schrijven

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Meer laden

COPYWRITING UITBESTEDEN AAN BLURO

Wij snappen dat het schrijven van goede, pakkende teksten tijdrovend en lastig kan zijn. Bluro schrijft voor verschillende opdrachtgevers, zoals Cbt en Eureka maandelijks nieuwsberichten, whitepapers en socialmediaberichten. Daarnaast hebben we voor diverse opdrachtgevers hun websites voorzien van SEO-vriendelijke websiteteksten. “Bluro heeft goede SEO-vriendelijke website teksten geschreven en wist de gewenst tone-of-voice door te voeren. De website straalt echt onze identiteit uit” – Robert Kraaijenzang, directeur Prodeta.

NOOIT MEER OMKIJKEN NAAR HET PLAATSEN VAN BERICHTEN?

Met een contentkalender plaats jij altijd de juiste content, op het juiste moment en op het juiste kanaal. Door vooraf de content te bepalen verhoog je de kwaliteit van je content en zorg je voor loyaliteit bij de doelgroep. Neem snel contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn