PROMOTIEMATERIAAL

Offline promotiemateriaal niet meer van deze tijd? Dat is pas ouderwets! Brochures, flyers, banners, posters, magazines enzovoorts zijn nog steeds effectieve middelen om je merk uit te dragen. Sterker nog de mix tussen online en offline promotiemateriaal is in onze ogen een gouden combi! Bekijk hieronder een greep uit de middelen die wij ontwikkelen. Staat hetgeen waar je naar opzoek bent hier niet tussen? Wees niet getreurd en neem contact met ons op, wellicht kunnen wij toch iets voor je betekenen!

  • Vergroot naamsbekendheid

  • Creëert naamsbekendheid

  • Meerwaarde voor de klant

  • Professionele indruk

  • Gouden combinatie met online marketing

BESTELFORMULIER

Vul het bestelformulier in en ontvang van ons een offerte!

FLYER

Een flyer biedt diverse mogelijkheden is een efficiënte manier op jouw boodschap onder een groot publiek te verspreiden.

BROCHURE

Een brochure die de boodschap van jouw organisatie vertelt is een slim middel dat ook na een eerste kennismaking blijft hangen.

ROLL UP BANNER

Wil je tijdens een beurs, presentatie of ander evenement opvallen? Dan is een roll up banner een slim en duurzaam idee!

POSTER

Een poster is sterk visueel reclamemiddel en zeer effectief wanneer je een actie onder de aandacht wil brengen.

KAART

Een verhuizing aankondigen of een (kerst)groet versturen naar jouw doelgroep? Een kaart wordt nog altijd gewaardeerd en bekeken!

MAGAZINE

Heb jij jouw doelgroep echt wat te vertellen? Dan is een magazine een uniek middel om je doelgroep te vermaken of informeren.

BANNER

Banners zijn herkenbaar, te ontwerpen in allerlei maten en geschikt voor diverse targeting mogelijkheden. Waar wacht je nog op?

VISITEKAARTJE

Een visitekaartje dat aansluit bij de identiteit en huisstijl van jouw organisatie is een effectief middel om je merk uit te dragen.

BRIEFPAPIER

Is papier binnen jouw organisatie nog niet weg te denken? Professionaliseer je brieven door je briefpapier af te stemmen op de huisstijl!

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Meer laden

GRATIS HUISSTIJLHANDBOEK T.W.V. 500 EURO ONTVANGEN?

Wanneer je ervoor kiest om de hele huisstijl door Bluro te laten ontwerpen en uitvoeren, ontvang je van ons een huisstijlhandboek t.w.v. €500,-! Met een huisstijlhandboek creëer je intern draagvlak en geef je medewerkers handvaten om de huisstijl op een correcte wijze te gebruiken.

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn