VIDEO

Video’s geven een persoonlijke touch. Ze zijn persoonlijk en trekken de aandacht van (potentiële) klanten. Het is dé perfecte manier om het verhaal van jouw organisatie, product of dienst over te brengen. Wij creëren bedrijfsfilms, instructievideo’s, en promotiefilms!

  • Groot bereik

  • Sneller bekeken

  • Beter onthouden

  • Legt complexe vraagstukken gemakkelijk uit

  • Roept emotie op

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM VIDEO?

Van vlogs tot bedrijfsvideo’s/bedrijfsfilms. Video is een bewezen effectief middel om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten en nieuwe mensen te bereiken. Onderzoeken wijzen uit dat maar liefst 65% van de consumenten eerder een product of dienst koopt na het zien van een video. Vooral voor sociale media is video geschikt en populair en dat is niet voor niets. Video’s worden over het algemeen 1200% keer vaker gedeeld dan een bericht met of zonder afbeelding. Toch kun je een video niet zomaar op ieder kanaal delen. Bluro houdt met videomarketing altijd rekening met het platform, de duur van een video en het doel van de video!

WAT GAAN WE DOEN

  • Doel in kaart brengen

  • Mediagebruik doelgroep

  • Storyboard ontwikkelen

  • Feedback wordt altijd gewaardeerd

  • Draaien maar!

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. We nemen de tijd om jouw vraag helder te krijgen en zullen onze aanpak altijd afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij weten wat het doel van de video is (bedrijfsfilm, instructievideo of promotiefilm). Hierna onderzoeken wij het mediagebruik van jouw doelgroep. Op basis van deze informatie krijgen we een beeld van o.a. hoe lang de video gaat worden en op welk platform de video gaat draaien.

2. STORYBOARD ONTWIKKELEN

We gaan naar de tekentafel om jouw idee uit te werken tot een storyboard, die we vervolgens aan je presenteren. Zo krijg je al een idee hoe jouw video er in grote lijnen uit gaat zien. Naast het storyboard ontvang je van ons een draaiboek, waarin precies staat beschreven wat er wanneer opgenomen gaat worden.

3. ACTIE

Nadat eventuele feedback is doorgevoerd is het storyboard klaar om naar de productie te gaan. Is de set opgebouwd, staan de camera’s paraat? 3. 2. 1. ACTIE!

4. NABEWERKING

Wanneer al het beeldmateriaal is verzameld is het tijd om deze samen te voegen tot het eindproduct, jouw bedrijfsvideo, promotiefilm of instructievideo. In deze fase houden we rekening extra rekening met de factoren die van belang zijn, zoals de duur van de video en het platform. Het is zover, de eerste versie van de film is klaar.

5. TIJD VOOR DE PUNTJES OP DE I

We begrijpen dat er altijd ruimte moet zijn voor feedback en puntjes op de i! Daarom maken we graag tijd voor een feedbackgesprek, waarin we de video stap voor stap zullen doornemen. Bluro gaat deze feedback vervolgens verwerken en samen gaan we voor het beste eindresultaat!

EEN PASSEND VOORSTEL OP BASIS VAN JOUW WENSEN!

Heb je interesse in onze prijzen voor video? Wij komen graag eerst met je in contact om je wensen in kaart te brengen. Op basis van je wensen kijken wij naar de lengte, stijl, locatie en uitstraling die de video krijgt. Daarna krijg je van ons een voorstel!

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn