WEBDESIGN

Het klinkt misschien cliché, maar een website is nog steeds hét visitekaartje van organisaties. Toch komt er tegenwoordig steeds meer bij kijken. Een goede website beschikt namelijk over een aantrekkelijk webdesign, is gebruiks- en mobielvriendelijk, is afgestemd op Google-richtlijnen en zet (indien gewenst) aan tot actie! Bluro snapt dat iedere website een apart doel dient en weet jouw ideeën om te zetten naar een website waar jouw doelgroep niet omheen kan.

 • Online visitekaartje

 • Informeert jouw doelgroep

 • Altijd en gemakkelijk bereikbaar

 • Laagdrempelig 

 • Verhoogt betrouwbaarheid en geloofwaardigheid

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM WEBDESIGN?

Een website dient meer dan alleen een informatiebron. Meer dan 85% van de online gebruikers bekijkt eerst de website, wanneer ze van een organisatie, product of dienst horen. Een website geeft de doelgroep dus een eerste indruk van jouw organisatie en die kan maar beter goed zijn! Wanneer een website niet gebruiksvriendelijk of mobielvriendelijk is, wordt deze direct verlaten. Een goede eerste indruk is dus essentieel in het behouden en aantrekken van bezoekers. Bluro weet waar een goede website aan moet voldoen, daarom letten wij bij het ontwikkelen of aanpassen van websites goed op de Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid.

WAT GAAN WE DOEN

 • Inventariseren 

 • Structuur bepalen

 • Design creëren

 • Niet tevreden? Dan gaan we terug naar de tekentafel!

 • Technische opbouw

 • Tijd voor feedback

 • Maandelijkse updates en analyse

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. We nemen de tijd om jouw vraag helder te krijgen en zullen onze aanpak altijd afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij weten wat het doel van de website is (denk aan: informatief, leads generen of service bieden). Daarnaast willen wij weten wie de doelgroep is, welke uitstraling de website moet krijgen en wie de website gaat onderhouden (jijzelf, wij of toch iemand anders?).

2. STRUCTUUR BEPALEN

In overleg bepalen we vervolgens samen de indeling van de pagina’s en de navigatiestructuur. Een logische indeling van de pagina’s en navigatiestructuur is namelijk van essentieel belang voor de gebruikersvriendelijkheid van de website en de vindbaarheid van de website.

3. WEBDESIGN

We gaan naar de tekentafel om de ideeën uit te werken tot een concept. Deze fase is intensief, omdat wij het belangrijk vinden om een look & feel te bepalen die past bij de organisatie en huisstijl. Het concept zullen we vervolgens aan je presenteren.

4. BOUWFASE

De nodige feedback is verwerkt en het is tijd om de website vorm te geven. Bij deze fase komen een hoop technische aspecten kijken, maar daar hoef jij je gelukkig geen zorgen om te maken! Jouw website maken we altijd responsive, zodat jouw website ook op mobiel en tablet goed te gebruiken is.

5. TIJD VOOR DE PUNTJES OP DE I

We begrijpen dat er altijd ruimte moet zijn voor feedback en puntjes op de i! Daarom maken we graag tijd voor een feedbackgesprek, waarin we de website stap voor stap zullen doornemen. Bluro gaat deze feedback vervolgens verwerken en samen gaan we voor het beste eindresultaat!

6. MAANDELIJKSE UPDATES EN ANALYSE

Jouw website moet natuurlijk up to date blijven en niet verouderen! Daarom zorgt Bluro ervoor dat jouw website iedere maand wordt voorzien van een back-up en updates. Daarnaast maken we iedere maand een analyse van jouw website. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de website blijven optimaliseren!

JOUW WEBSITE OPTIMAAL ZICHTBAAR?

Maak kennis met onze SEO specialist Steven! “Bovenaan staan in Google is leuk, maar geen doel op zich! Samen kijken we naar de doelen en ambitie van jouw organisatie, zodat we echt de juiste doelgroep aanspreken en bezoekers omzetten in klanten!” Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn