MARKETING ONDERZOEK & ADVIES

Een merk dat continu groeit en waar de doelgroep niet om heen kan! Met marketing kun je dromen waarmaken, maar alles begint bij gedegen marketing onderzoek. Wil jij naamsbekendheid vergroten, meer klanten binnenhalen of de klanttevredenheid vergroten? Samen kijken we naar jouw ambitie en organisatiedoelen. Waarna Bluro de markt en jouw doelgroep nauwkeurig in kaart brengt. Samen creëren we een strategie die van jouw ambitie een succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan? BE LOUD!

  • Focus bepalen en behouden

  • Alle neuzen dezelfde kant op

  • Waardevolle kennis over je doelgroep en de markt

  • Meetbare resultaten

BE LOUDER

Benieuwd hoe we jouw organisatie zichtbaar maken? Daag ons uit!

MARKTONDERZOEK

Onderzoek doen loont! Je kan namelijk pas groeien als je antwoord hebt. Wij helpen jou graag met het beantwoorden van vragen over jouw merkidentiteit, doelgroep en concurrenten!

MARKETING & COMMUNICATIEPLAN

Alles begint met een verfrissende blik. We creëren overtuigende concepten en doorbreken gewoontes. Het resultaat? Een scherpe positionering waar de doelgroep niet om heen kan en jij verder groeit!

CONTENTPLANNING

Gestructureerd interessante content plaatsen is belangrijk voor je organisatie. Wij stemmen de contentplanning af op jouw diensten, successen en trends. Geen omkijken meer naar, ideaal toch?

WIJ WERKEN VOOR

WIL JIJ EFFECTIEF MARKETING INZETTEN?

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO