CONTENTKALENDER

Gestructureerd interessante content plaatsen is belangrijk voor je organisatie. Een contentkalender helpt bij het plannen organiseren van relevante content. Wij stemmen de contentplanning af op jouw diensten, successen en trends. Geen omkijken meer naar, ideaal toch?

  • Altijd gerichte en relevante content

  • Helpt om online te onderscheiden

  • Continu online aanwezig

  • Overzicht

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM EEN CONTENTKALENDER?

Met een contentkalender plaats jij altijd de juiste content, op het juiste moment en op het juiste kanaal. Door vooraf de content te bepalen verhoog je de kwaliteit van je content en zorg je voor loyaliteit bij de doelgroep. Daarnaast kun je content gemakkelijk afstemmen op bijvoorbeeld relevante productcategorieën, trends of interessante klantcasussen waarin jouw doelgroep zich herkent.

WAT GAAN WE DOEN

  • Onderzoek doen naar jouw organisatie, doelgroep en branche

  • Bekijken welke trends en ontwikkelingen er spelen

  • Relevante thema’s opstellen

  • Contentkalender ontwikkelen

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

CONTENTKALENDER UITBESTEDEN AAN BLURO

Structureel content plaatsen op je website, social media, mailing en andere communicatiekanalen blijkt voor veel bedrijven een uitdaging. Bluro stelt een contentkalender op met relevante thema’s die inspelen op trends en ontwikkelingen binnen de branche waarin jouw organisatie actief is. Daarbij houden we rekening met concurrentie, zodat jouw organisatie nooit hetzelfde communiceert als andere organisaties.

NOOIT MEER OMKIJKEN NAAR HET PLAATSEN VAN BERICHTEN?

Bluro voert je contentplanning al uit vanaf €120,- per maand. Neem snel contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn