JOUW MARKETINGTOTAALOPLOSSING

Wil jij naamsbekendheid vergroten, klanten aan je organisatie binden, (potentiële) klanten overhalen tot actie of nieuwe klanten verwerven? Bij ons kun je terecht voor een marketingtotaaloplossing voor een vast bedrag per maand en volledig afgestemd op jouw organisatie. En met een totaaloplossing bedoelen we dat we vanaf strategie tot uitvoering en analyses, alle marketingactiviteiten uit handen nemen. We hebben namelijk alle disciplines in huis om van jouw ambitie een succesverhaal te maken. En terwijl wij ervoor zorgen dat jouw doelen behaald worden, houd jij tijd over om te doen waar je echt goed in bent, namelijk het uitvoeren van je vak. 

ALLE ACTIVITEITEN BIJ ÉÉN PARTIJ

AFGESTEMD OP JOUW MARKETINGBUDGET

Iedere organisatie is anders, daarom stemmen wij de marketingactiviteiten af op jouw marketingbudget en houden we deze nauwlettend in de gaten.

PAKKENDE CONTENT, ALTIJD

Wij bedenken pakkende campagnes, schrijven boeiende teksten, ontwerpen flitsende afbeeldingen, creëren strakke video’s en maken duidelijke animaties. Kortom geen omkijken meer naar je sociale media.

GRIP OP VOORTGANG

Iedere maand ontvang je analyses van, afhankelijk van jouw marketingtotaaloplossing, je website, socialmediakanalen, nieuwsbrieven, SEO en SEA. Bluro zorgt voor grip op voortgang en geeft tips over hoe we jouw organisatie kunnen blijven verbeteren.

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

We werken het liefst nauw met jouw organisatie samen, dit houd in dat we periodiek afspreken om de voortgang te bespreken en nieuwe ideeën aandragen. Zie ons als jouw marketingafdeling en houd tijd over om te doen waar je goed in bent!

ONZE WERKWIJZE

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij met je mee en houden ook de doelen voor lange termijn goed in de gaten. We nemen de tijd om jouw vraag helder te krijgen en zullen onze aanpak altijd afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij alles weten van jouw organisatie, identiteit, doelgroep, DMU, concurrentie en doelen. We verzamelen alle relevante gegevens die nodig zijn om het plan op te kunnen stellen. Ook bespreken we de planning en randvoorwaarden, waarna we een heldere doelstelling formuleren.

2. MARKTONDERZOEK

Door gedegen marktonderzoek krijgen we antwoord op vragen zoals: Wie is de klant? Hoe ziet de klant jouw bedrijf? Waar hebben je klanten behoefte aan? Wie is de concurrent? Welke vergelijkbare producten/diensten zijn er op de markt? Welke ontwikkelingen spelen er in de branche? Met het antwoord op deze vragen, blijven wij jouw concurrenten een stap voor!

3. STRATEGIE BEPALEN

In deze stap staat het uitwerken van de onderzoeksgegevens naar een strategisch creatief concept centraal. Hier bepalen we de beste positionering voor jouw bedrijf. Vanuit een doordachte strategie stellen we vervolgens een mix van inspirerende en geloofwaardige merkuitingen op, waarvan in ieder geval de website, social media en mailing onderdeel zijn. Hier structureel content op plaatsen blijkt voor bedrijven een uitdaging. Daarom maken voor jou en contentkalender, waarbij we vanuit het creatief concept verschillende thema’s opstellen die inspelen op relevante trends, ontwikkelingen en productcategorieën.

4. UITVOERING

Op basis van de contentkalender plaatsen we wekelijks of maandelijks content op social media, versturen we e-mails naar (potentiële) klanten en houden we je website up to date met interessante nieuwsitems. Natuurlijk is er altijd ruimte voor interessante items die niet in de kalender zijn opgenomen!

5. ANLYSEREN, VERBETEREN, ANALYSEREN EN NOG EENS VERBETEREN

Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we analyses van, afhankelijk van jouw marketingtotaaloplossing, je website, socialmediakanalen, nieuwsbrieven, SEO en SEA. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de merkuitingen blijven optimaliseren, zodat dat jouw organisatie steeds zichtbaarder wordt in de markt. BE LOUDER!

NU MET 10% KORTING

Voor alle organisaties die in deze toch wel ‘rare’ tijden hard getroffen worden door de coronacrisis willen wij iets betekenen. Juist in deze tijden kan het inzetten van marketing en communicatie het verschil maken. Daarom geven wij nu 10% korting op een marketingtotaaloplossing.

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn