ONLINE MARKETING

Om vooruit te komen moet je stappen zetten. Maar het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Jij kent als geen ander je producten, klanten en de markt waarin je actief bent. Met die kennis en onze expertise vergroten we samen jouw online zichtbaarheid. Durf jij de uitdaging aan? BE LOUD!

  • Meetbare resultaten

  • Strategisch uitgedacht

  • Expertise 

  • Langdurig en effectief

  • Goedkoop

BE LOUDER

Benieuwd hoe we jouw organisatie zichtbaar maken? Daag ons uit!

SEO

Zoekmachineoptimalisatie helpt jou een betere positie te halen in Google. Wij verbeteren de websitestructuur, schrijven SEO vriendelijke websiteteksten en optimaliseren de interne linkstructuur!

SEA – ADWORDS

Zoekmachine adverteren kan je helpen om direct zichtbaar te worden bij de doelgroep. Wil jij jouw conversie verhogen? Creëer samen met ons een gelikte SEA campagne die helpt om jouw doelstellingen te behalen!

SOCIAL MEDIA

Facebook, LinkedIn, Instagram en Snapchat zijn populaire social media kanalen. Dus begrijpen we goed dat je social media wilt inzetten om zichtbaar te worden bij jouw doelgroep. Daar helpen we graag bij!

E-MAIL MARKETING

Relevantie is key in e-mail marketing. We versturen dan ook geen bulk, maar werken naar gerichte e-mails. We zijn pas tevreden als de ontvanger tot actie wordt gezet. Het doel? Dat bepaal jij!

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

WIJ WERKEN VOOR

WIL JIJ EFFECTIEF MARKETING INZETTEN?

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn