E-MAILMARKETING

Een effectief middel om meer omzet uit je bestaande en potentiële klantenkring te halen, is e-mailmarketing. Logisch, want door middel van e-mailmarketing kun je (potentiële) klanten op een directe en persoonlijke manier bereiken. Nieuwe diensten of producten, upselling en successen: met e-mailmarketing komt jouw boodschap bij de klant.

  • Een mailing is direct en persoonlijk
  • E-mail is relatief goedkoop en duurzaam
  • Resultaten van een e-mail zijn makkelijk te meten
  • Veel automatiseringsmogelijkheden

JOUW MAILINGLIJST UITBREIDEN?

WAAROM E-MAILMARKETING?

E-mail marketing is een populaire vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten via een mail benaderd. Met het versturen van persoonlijke en gerichte e-mails bouw je duurzame relaties op met jouw (potentiële) klanten en stimuleer je gemakkelijk de verkoop van jouw product of dienst. Er is geen middel die je makkelijker kunt testen, automatiseren en personaliseren dan e-mail. Na het verzenden van een mailing kun je namelijk precies zien wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en wie waarop geklikt heeft. Op basis van deze resultaten blijven we de mailingen optimaliseren, zodat jij de beste resultaten behaald!

WAT GAAN WE DOEN

  • Inventariseren

  • Mailinglijst optimaliseren

  • E-mailcampagne opstellen

  • Analyse uitvoeren

ONZE WERKWIJZE

Afgelopen jaren heeft het effectieve communicatiemiddel echter veel te verduren gehad. O.a. dankzij de AVG-wetgeving en opkomst van chatbots gaan we heel anders om met het versturen van mailingen. Relevantie is key in e-mailmarketing. Daarom versturen wij geen bulk, maar werken we naar gerichte e-mails. Wij zijn pas tevreden als de ontvanger tot actie wordt aangezet. Het doel? Die bepaal jij!

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer deze doelen vastgesteld zijn kijken bepalen we de juiste strategie.

2. MAILINGLIJST OPTIMALISEREN

Je kan geen mailing versturen zonder een effectieve mailinglijst. Aan de hand van de gekozen strategie bekijken we wat er moet gebeuren om het aantal geïnteresseerde lezers te vergroten, zoals bestaande klanten benaderen, call to actions op je website plaatsen of social media inzetten.

3. E-MAILCAMPAGNE OPSTELLEN

Afhankelijk van het doel van de e-mail stellen we de campagne op. Dit kan zijn een direct mail vanuit jouw persoonlijke werkmail of een gepersonaliseerde nieuwsbrief volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Daarbij houden we uiteraard rekening met de juiste tone-of-voice. Gepersonaliseerde nieuwsbrieven maken en versturen wij vanuit Mailchimp.

4. ANALYSEREN, VERBETEREN, ANALYSEREN EN NOG EENS VERBETEREN

Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we een analyse van jouw e-mailcampagnes. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de mailingen blijven optimaliseren, zodat dat we van jouw ambitie echt een succesverhaal maken!

WIL JIJ E-MAILMARKETING EFFECTIEF  INZETTEN?

Maak kennis met onze e-mailmarketing specialist Bobbie! “Een effectieve mailing is zoveel meer dan een bulk e-mailadressen. Ten slotte gaan alleen geïnteresseerde lezers over tot actie” Durf jij de uitdaging aan?

Bobbie Heijneman

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn