SEA ZOEKMACHINE ADVERTEREN

De cijfers liegen er niet om, zoekmachines zijn een van de belangrijkste communicatiekanalen. Een prominente positie in Google of andere zoekmachines zorgt voor continu relevant verkeer naar je website. Wil jij jouw conversie op korte termijn verhogen? Met SEA oftewel zoekmachine adverteren, zet Bluro gerichte advertentiecampagnes op die helpen om jouw doelstellingen te behalen. We halen het maximale uit jouw Adwords campagne!

  • Direct verkeer en snel resultaat

  • Betaal alleen voor geïnteresseerde bezoekers

  • Controle over de kosten

  • Heel specifiek je doelgroep benaderen

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM IS SEA BELANGRIJK?

SEA oftewel zoekmachine adverteren is een betaalde vorm van online adverteren. SEA zorgt ervoor dat jouw advertentie bovenin zoekmachines komt te staan. Handig, want vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachines en is hier te bereiken. Zoekmachine adverteren is een kortetermijnstrategie, wat inhoud dat je vrijwel direct zichtbaar bent voor jouw doelgroep. SEA is tevens goed te combineren met SEO (zoekmachine optimalisatie), sterker nog door de combinatie van deze korte- en langetermijnstrategie houd je kosten laag en ben je optimaal zichtbaar voor jouw doelgroep.

WAT GAAN WE DOEN

  • Doel(en) in kaart brengen

  • Advertentietype bepalen

  • Budget bepalen

  • Adwords campagne opstellen

  • Meten, meten en meten

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Zoekmachine adverteren (SEA) is een kortetermijnstrategie. Dat houdt in dat de resultaten direct zichtbaar zijn. Toch blijven we de inzet van SEA analyseren en verbeteren, zodat jij echt de juiste doelgroep bereikt met het juiste budget.

1. INVENTARISATIE

Om van jouw ambitie een succesverhaal te kunnen maken, moeten we op de hoogte zijn van jouw doelen. Deze doelen stellen we in een inventarisatiegesprek vast. Om de juiste doelgroep te bereiken en rendement uit je advertentie te halen, moeten er concrete beslissingen genomen worden. Je wilt tenslotte dat jouw SEA advertentie enkel zichtbaar is op het moment dat iemand actief zoekt naar het product, dienst of informatie waarover jouw advertentie gaat!

2. ZOEKWOORDENONDERZOEK

Door middel van zoekwoordenonderzoeken achterhalen we welke woorden en combinaties jouw doelgroep gebruikt om te zoeken naar een product, dienst of informatie. Daarnaast houden we ook jouw concurrent nauwlettend in de gaten, want door onderscheidend te zijn, behaal je  betere resultaten! Vervolgens sturen we een selectie zoekwoorden naar je op, zodat we samen een goede strategie kunnen bepalen.

3. ADVERTENTIECAMPAGNE OPZETTEN

Aan de hand van de gekozen doelen, zoekwoorden en het product/dienst gaan we vervolgens passende advertenties aanmaken.  Denk hierbij aan leads genereren, websiteverkeer stimuleren of verkopen van producten en diensten. Bij ieder doel bedenken wij een passende advertentie om op te vallen bij de doelgroep.

4. ANALYSEREN, VERBETEREN, ANALYSEREN EN NOG EENS VERBETEREN

Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we een SEA analyse. Aan de hand van deze resultaten kunnen we SEA blijven optimaliseren, zodat dat jouw organisatie steeds hoger in Google komt!

WIL JIJ SEA ZOEKMACHINE ADVERTEREN EFFECTIEF INZETTEN?

Maak kennis met onze SEA specialist Steven! “Bovenaan staan in Google is leuk, maar geen doel op zich! Samen kijken we naar de doelen en ambitie van jouw organisatie, zodat we echt de juiste doelgroep aanspreken en bezoekers omzetten in klanten!” Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn