SEO ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

De cijfers liegen er niet om, zoekmachines zijn een van de belangrijkste communicatiekanalen. Een prominente positie in Google of andere zoekmachines zorgt voor continu relevant verkeer naar je website. Met SEO optimalisatie ofwel zoekmachine optimalisatie verbetert Bluro de gebruikersvriendelijkheid van je website en helpt jouw website een prominente positie te behalen.

  • Verbeter vindbaarheid in zoekmachines
  • Optimaliseer de gebruiksvriendelijkheid van je website
  • Altijd geïnteresseerde websitebezoekers
  • Blijf je concurrentie voor

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM IS SEO BELANGRIJK?

Een website is het visitekaartje van je organisatie. Relevante informatie, lopende acties en contactgegevens moeten voor jouw doelgroep snel en gemakkelijk te vinden zijn. Met SEO word je op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden. Deze bezoekers zijn altijd geïnteresseerd in jouw product of dienst, goed he? Met het implementeren van SEO verbeter je niet alleen de vindbaarheid van je website in Google, maar ook de totale gebruikerservaring. Tegenwoordig gaan zoekmachine optimalisatie en de optimalisatie van de gebruikerservaring namelijk hand in hand.

WAT GAAN WE DOEN

  • Websitestructuur verbeteren
  • Website technisch optimaliseren

  • SEO teksten schrijven
  • Interne linkstructuur optimaliseren

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. We nemen de tijd om jouw vraag helder te krijgen en zullen onze aanpak altijd afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

1. INVENTARISATIE

We beginnen altijd met een 0-meting en inventarisatiegesprek, we willen namelijk weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer de doelen vastgesteld zijn kijken we naar de huidige situatie en vindbaarheid van jouw website. Dit doen we aan de hand van onze SEO check.

2. ZOEKWOORDENONDERZOEK

Door middel van zoekwoordenonderzoeken achterhalen we welke woorden en combinaties jouw doelgroep gebruikt om te zoeken naar een product, dienst of informatie.

3. SEO ON-PAGE

Jouw website krijgt een technische boost! We optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid en stellen je website in volgens de laatste updates van Google. Met de resultaten uit de zoekwoordenonderzoeken verbeteren we de content op jouw website. SEO teksten zijn essentieel voor een hogere pageranking! Uiteraard houden wij altijd rekening met de juiste tone-of-voice.

4. LINKSTRUCTUUR OPTIMALISEREN

Hoe meer relevante links naar jouw website verwijzen, hoe beter jouw positie in Google wordt. Wij verbeteren jouw interne linkstructuur en zorgen dat relevante links naar jouw website verwijzen.

5. ANALYSEREN, VERBETEREN, ANALYSEREN EN NOG EENS VERBETEREN

Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we een analyse van jouw website en SEO. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de SEO blijven optimaliseren, zodat dat jouw organisatie steeds hoger in Google komt!

WIL JIJ SEO OPTIMALISATIE EFFECTIEF  INZETTEN?

Maak kennis met onze SEO specialist Steven! “Bovenaan staan in Google is leuk, maar geen doel op zich! Samen kijken we naar de doelen en ambitie van jouw organisatie, zodat we echt de juiste doelgroep aanspreken en bezoekers omzetten in klanten!” Durf jij de uitdaging aan?

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn