SOCIAL MEDIA

Zijn waar de doelgroep is, bijna geen een strategie is compleet zonder de inzet van social media. LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapchat zijn populaire  kanalen die diverse mogelijkheden bieden. We begrijpen goed dat je deze media wilt inzetten om zichtbaar te worden bij jouw doelgroep. Het aanmaken van een bedrijfsaccount en af en een bericht plaatsen is echter niet genoeg! Samen met jou creëren we een doordachte en gerichte social media strategie, waarmee we de juiste doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.

  • Interactie met je doelgroep

  • Snel inspelen op actualiteiten

  • Kosten zijn goed te bewaken

  • Groot bereik

  • Goed voor zoekmachine marketing

GRATIS ADVIES!

Iedere organisatie is uniek, daarom denken wij graag met je mee. Hoe kunnen we helpen?

WAAROM SOCIAL MEDIA?

Gedegen marktonderzoek geeft antwoord op vragen zoals: wie is de klant? Hoe ziet de klant jouw bedrijf? Waar hebben je klanten behoefte aan? Wie is de concurrent? Welke vergelijkbare producten/diensten zijn er op de markt? Welke ontwikkelingen spelen er in de branche? Met het antwoord op deze vragen blijf jij jouw concurrenten een stap voor! Marktonderzoek doe je namelijk niet alleen om een beeld te krijgen van de huidige markt of bestaande klanten. Het geeft je ook informatie over potentiële klanten en inzicht in nieuwe markten.

WAT GAAN WE DOEN

  • Contentkalender uitwerken

  • Bedrijfsaccount aanmaken en/of optimaliseren

  • Social media campagne opstellen

  • Berichten en campagnes blijven optimaliseren

CASES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

ONZE WERKWIJZE

Het aantal social media kanalen is groot. Het ene kanaal is populairder dan het ander en de doelgroepen op de kanalen verschillen enorm. Daarnaast worden alle kanalen met andere redenen gebruikt. Daarom werken we samen naar een gerichte strategie die zorgt voor meer klanten en meer omzet.

1. INVENTARISATIE

In een inventarisatiegesprek willen wij weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer deze doelen vastgesteld zijn doen we onderzoek naar jouw doelgroep. We willen weten wie jouw doelgroep is, van welke kanalen zij gebruik maken en vooral waarom zij van die kanalen gebruik maken!

2. CONTENTKALENDER

De social media strategie gaan we vervolgens uitwerken naar een contentkalender, zodat jij structureel effectieve berichten kan plaatsen die jouw doelgroep aanzetten tot actie. Hierbij kijken we naar jouw product of dienstgroepen, behaalde successen en actualiteiten/trends binnen jouw branche.

3. BEDRIJFSACCOUNT OPTIMALISEREN

Om ieder kanaal optimaal te benutten, beginnen we bij het optimaliseren van jouw bedrijfsaccount. Heb jij nog geen account? Dan maakt Bluro het account aan en stelt deze goed in. Beschik jij wel over een account? Dan zorgen wij dat deze optimaal wordt ingericht.

4. CAMPAGNE OPSTELLEN

Afhankelijk van het doel stellen we een of meerdere social media campagnes op. Daarbij houden we rekening met de mogelijkheden die ieder social media platform kent, zoals doelgroep gerichtheid, bereik en interactie.

5. ANALYSEREN, VERBETEREN, ANALYSEREN EN NOG EENS VERBETEREN

Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we een analyse van jouw campagnes en berichten. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de berichten en campagnes blijven optimaliseren, zodat we van jouw ambitie echt een succesverhaal maken!

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN VANAF €200?

Geen omkijken meer naar social media posts en iedere maand een analyse met resultaten ontvangen? Bluro beheert jouw social media kanalen en plaatst structureel berichten al vanaf 200,- per maand! Neem voor meer informatie contact met ons op.

ONZE KLANTEN OVER BLURO

Richard Cbt
"BLURO heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft BLURO twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. BLURO is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."
RICHARD HUURMAN, Cbt
Stefan Eureka
"Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. BLURO heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk, zijn we trots!"
STEFAN JONGENBURGER, Eureka Examens
Robert Prodeta
"BLURO heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."
ROBERT KRAAIJENZANG, Prodeta
Sweets by Lynn
"Ik ben erg tevreden over de website die Bluro voor mij heeft ontwikkeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast durven zij ook met eigen ideeën te komen en je zo te helpen naar een goed eindresultaat. De Instagram koppeling hebben zij mij dan ook aangeraden, super handig en geeft een actueel beeld. Het is een mooie en overzichtelijk website geworden. Ik ben blij met het resultaat."
LYNN VAN DUREN, Sweets by Lynn