PRIVACYBELEID

Het zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens is onze prioriteit, wij spannen ons in om vertrouwelijk om te gaan met jouw persoonsgegevens en gebruiken deze alleen voor de doeleinden, die in dit privacybeleid staan beschreven. Dit privacybeleid beschrijft de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Bluro houdt zich bij de verwerking van persoonsgegevens aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en sinds 25 mei 2018 aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

COOKIES

Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website (en/of Flash-applicaties) wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Je naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen. De cookies onthouden alleen je voorkeuren en je interesses op basis van je surfgedrag.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding over cookies. Als je daarna onze website verder gebruikt, nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.

CONTACTFORMULIEREN

Wanneer bezoekers onze contactformulieren invullen op de site, verzamelen we de gegevens die getoond worden in het contactformulier. De verwerking van gegevens doen wij volgens ons privacy- en databeveiligingsbeleid. Dat doen wij op de volgende manier:

•   Gegevens worden opgeslagen in ons beveiligde CRM systeem.
•   Gegevens worden bij frequent wederzijds contact maximaal 72 maanden bewaard.
•   Mogelijk gebruiken wij gegevens om onze diensten/dienstverlening te verbeteren.
•   Mogelijk gebruiken wij gegevens om contact met je op te nemen, bijvoorbeeld voor het invullen van een enquête.
•   Gegevens worden nooit zonder toestemming aan derden versterkt.
•   Gegevens kan men op verzoek opvragen, wijzigen of verwijderen. Tevens kan er bezwaar gemaakt worden tegen de wijze waarop Bluro persoonsgegevens verwerkt. Dergelijke verzoeken/bezwaren kan men per e-mail indienen via info@bluro.nl.
•   Bluro stelt betrokkene(n) altijd op de hoogte bij een (eventueel) geval van datalek.

INGESLOTEN INHOUD VAN ANDERE WEBSITES

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

ANALYTICS

Alle gegevens die via deze website worden verzameld door Google Analytics, voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De gegevens worden geanonimiseerd en geven ons een beeld hoe de website presteert en waar wij deze kunnen verbeteren.

MET WIE DELEN WIJ DATA?

In bepaalde gevallen deelt Bluro B.V. jouw persoonsgegevens met derde partijen, zodat deze partijen ons kunnen helpen of wij hen. Het gaat hierbij om derde partijen, zoals:

  • communicatie- en onderzoeksbureaus
  • leveranciers
  • evenement organisatoren

Op het moment dat wij jouw persoonsgegevens met derde partijen delen, dan stelt Bluro aan deze derde partijen zeer strenge eisen. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met de AVG.

HOE LANG BEWAREN WIJ DATA?

Indien je je hebt ingeschreven voor een examen bewaren wij jouw gegevens 6 jaar, daarna worden ze geanonimiseerd. De reactie(s) die je hebt achtergelaten op de site, worden gebruikt om te reageren op de vraag. Hierna doet Eureka niets meer met je gegevens en worden ze verwijderd.

DATALEK PROCEDURES GEÏMPLEMENTEERD DOOR BLURO

Bluro gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met de gegevens die je ons verstrekt. Wij neemt voortdurend passende maatregelen om de gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en overig ongeoorloofd gebruik, zo maakt Bluro gebruik van software die de persoonsgegevens beveiligd conform de ISO 27001 norm. Wanneer er (mogelijk) sprake is van een datalek zal iedere betrokkene direct worden geïnformeerd. Deze gevallen worden daarnaast te allen tijde gemeld bij de autoriteit Persoonsgegevens.